Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?

• Bijgewerkt

Mocht je gebruik maken van een zelf gekozen wachtwoord op het Smartlockr platform dan kan het uiteraard voorkomen dat je, je wachtwoord vergeten bent. In dit artikel leggen wij je uit hoe je gemakkelijk zelf je wachtwoord kunt resetten om weer toegang te krijgen.

Ga naar: https://admin.smartlockr.eu , vul je email adres in en klik op volgende. Dit scherm zal er als volgt uit zien:

Klik hier op wachtwoord vergeten en vul nogmaals je email adres in.

Je ontvangt nu een email om je wachtwoord te herstellen, klik op de link in deze email, stel een nieuw wachtwoord in en je kunt weer gebruik maken van onze diensten.